Saturday, 28 January 2012

sepupu dah bertunang

Entri ni mmg khas untuk sepupu tersayangan , KHAS tau entri ni untuk beliau. 


sebab terlalu excited, atau mungkin dah terlalu lama nk update blog tapi x berkesampaian, jadi dh lupa tarikh sepupu tersayangan bertunang. harap maaf. nak tanya mak abah sekarang, mereka sedang enak dibuai mimpi di depan tv. tapi yang pasti baru-baru ni ja sepupu tersayangan bertunang.

sepupu tersayangan tinggal di Putrajaya. 
sepupu tersayangan bertunang dengan org Muar, Johor.
sepupu tersayangan kecil orangnya, kecil maksudnya... emm...emmm pendek sikit ja drpd nadia sepupu beliau. :B
(aku harap ang x marah statement ni, kita gang)
sepupu tersayangan bertunang warna nak lebih kurang pink campur peach campur krim.
(aku taktau dan dh lupa ari tu ang cakap tema kaler apa, jadi aku guna semua kaler yang aku ingat masa bertunang hari tu)
sepupu tersayangan dah jadi tunangan orang, kira mcm dah ada orang booked.
sepupu tersayangan sekarang dah mula beli majalah kahwin.
sepupu tersayangan nampak cantik dan anggun masa bertunang.
percayalah, tgk niii...



Sekitar majlis e-day sepupu tersayangan. 

adam ayiqqqq atau nama sebenar adam ariq.
anak buah number 2. 
 musykil mana datang mata sebundar ini .

hai azri omar. future orang baru dalam family nnt. 

sepupu sepapat memang majoriti dimenangi oleh kaum hawa.

sepupu tersayangan sebelum jadi tunang orang. 
A day before

the gentlemanssss breakfast dengan senang hati.
the ladiessss masa ni semua kalut-kalut amik peluang berlatih untuk nak jadi suri rumah nnt.
hihihi

acu (tudung light pink) acik (pink yang x light) abah (lebai warna putih) paksu (songkok hitam)

part ni paling rugi sebab x dapat tgk, tgh bersiap masa ni.
semua org cakap part ni betul2 dramatik. :(
azri omar masuk dengan surprisenya bagi bunga dekat sepupu tersayangan. 
holoh2, kira mcm sweet la kan. hihi.

kan dah cakap mmg penuh dengan sepupu perempuan, tgk baru ada sorg sepupu lelaki.


adib and adam.
the very the kesayangansssss

adam dgn mama!!
yes, she is my eldest sister.
kak ija!

sepupu tesayangannganngan.




ni masih lagi suku daripada adik beradik yang sebenar.

masa ni mmg terkejut, sbb dua orang ni tetiba mood baik dan senang hati menerima pelawaan acu beliau untuk bergambar bersama. 

kenapa yang sorang tu nak buat gaya lain daripada yang lain???

''eh baju nak samalah.''
ni bukan nak sama, mmg sama sejibik.
orang cakap beli light purple, tapi dua orang ni tidak patuh pada arahan...................... 
degil2.


mwah mwah mwah

Ke hadapan sepupu kesayangan Fatin Nabila atau Perry Paripari,
untung dah jadi tunang orang..
Ke hadapan bakal sepupu ipar Azri Omar,
untung dapat Perry. hehehehe.

-pen off-
17:oo


3 comments:

  1. meriah2.betol tu,cekgu bile plak? :)

    ReplyDelete
  2. nadia xnk tunang dgn org muar jgk ke? sbb sy pon org muar ni..hehe

    ReplyDelete