Thursday, 20 October 2011

Si Cilik di alam fantasi

sejak sebulan ni memang sibuk. sibuk yang teramat. sekarang baru rasa lega semua. petang semalam semuanya dah selesai.
memang satu kelegaan yang puas bila ada keja yang banyak, then semuanya dah selesai dengan sekelip mata semuanya.
tahu kenapa sebulan ni cukup sibuk bagi budak2 cos saya? sebabnya kami kena handle convocation preschool dekat ipda ni haa. macam tahun2 yang lepas jugak.

jadi, tercetus idea sebulat suara nak buat Si Cilik Di Alam Fantasi bagi memeriahkan suasana convocation nanti.
pernah tengok Siti di Alam Fantasi? haa ala2 mcm tu la yang kami semua nak persembahkan. jadi banyak kerja yang kena buat daripada penubuhan ahli jawatankuasa kerja sampai la ke pentas, props, latih budak, costume dan sebagainya. pappppp! terasa berat dekat kepala dan bahu.

memang makin sibuk bila koir pon kami semua kena persembahkan untuk opening nanti. kpli pulak kena get ready dengan persembahan untuk penutup majlis.

tapi sebab moral dari lagu wonderpets tu, ni haaaaa..... semua org bekerja kuat ! eh2, bekerjasama nak bagi elok2 ja event ni nanti. ihiks. meh saya tunjukkan sikit rentetan memori terindah antara kami semua :') :

ecece, ni haa kami semua stay dari pagi sampai 6.30 ni haaa.. eh terletak gambar sorang-sorang pulak. 
bhahahahaha. ;B

tekun+rajin+kuat
hehehe. 
sibuk nak siapkan dewan nak bagi fantasi la kan. 

untuk koir pula, rakaman dah buat dkt PSPN Alor Setar dengan hasil kerjasama Puan Norhayati Zakaria bersama-sama rakan beliau.
terima kasih puan. hadiah lepas ni akan menyusul untuk puan. :)

pentas masih x siap lagi. habis buat tugas masing2, semua berkumpul pulak untuk rehearsel. 
setiap hari bekerja siang malam, 
siang : fokus dengan alam fantasi
malam : fokus dengan persembahan koir

dah hampir siap. 

''Si Cilik Di Alam Fantasi''



pop yeah2. (KPLI)

gambar koir xda dalam kamera saya. :(

Buku program . owl .







DONE!
MISSION ACCOMPLISHED!
lepas ni dah boleh fokus dengan final exam. 
lepas tu fokus dengan cuti semester.
lepas tu fokus dengan semester baru.
lepas tu fokus dengan final praktikum.
lepas tu fokus dengan final year punya projek.
lepas tu fokus dengan action research.
lepas tu fokus dengan POSTING la hoii. :)
mudah-mudahan semuanya berjalan dengan lancar buat kami semua. 
Insyaalllah. 

video weh video : 




video
YEAH! 
memang kami semua boleh haghaaapppppp! :D

-pen off-
13 : 45








No comments:

Post a Comment